136. Кантонски саем ќе се одржи во три фази во Гуангжу, Кина од 15 октомври до 5 ноември.

ЛИВОД

LEAWOD ќе учествува во втората фаза на Кантонскиот саем!
Од 23 октомври. - 27 октомври 2024 година

кои сме ние?
LEAWOD е професионален истражување и развој и произведувач на висококвалитетни прозорци и врати. Ние обезбедуваме висококвалитетни готови прозорци и врати за нашите клиенти, им се придружуваме на дилерите како главен модел за соработка и деловен модел. LEAWOD е лидер и производител на R7 безшевни прозорци за заварување на целина и вратите.
Ова е трето учество на LEAWOD на Кантонскиот саем. Минатата пролет, на 135-тиот пролетен кантонски саем, LEAWOD го имаше своето деби на саемот и ја придоби наклоноста и вниманието на посетителите ширум светот.

ЛИВОД

Што имаме?
Овој пат ќе ви ги покажеме најновите развиени прозорци и врати. Модерни и модерни лизгачки прозорци, италијански минималистички Интелигентни лизгачки врати, луксузни алуминиумски лачни прозорци од дрво во кинески стил.
Далечинскиот управувач и мобилната апликација може да се користат за контролирање на отворањето и затворањето на прозорците и да се опремени со сензори за ветер и дожд, кои можат да се поклопат со современите модули за паметни домови, со што лесно се постигнува интелигенција за целосна куќа.

Седумте основни процеси уникатни за LEAWOD добија високо признание во индустријата.
На овие основи, поголемите штандови ни дадоа повеќе изложбен простор. Повеќе шарени врати и прозорци, минималистички дизајн.
Сето тоа е искреноста на луѓето од LEAWOD.

Возбудени сме што ќе ве запознаеме за време на следниот саем во Кантон.
Бројот на нашиот штанд е: 12.1C33-34,12.1D09-10

Очекувам да се видиме таму!

Кликнете на врската за да добиете повеќе информации за настанот: www.leawodgroup.com

Внимание: Ени Хванг / Лејла Лиу / Џек Пенг / Тони Оујанг

scleawod@leawod.com


Време на објавување: Октомври-11-2024 година